Insinööritoimisto 2K

Suunnittelupalvelut

TEEMME LAADUKKAAT JA TOTEUTTAMISKELPOISET KORJAUSSUUNNITELMAT

Korjaussuunnitelma laaditaan kun tiedetään, että kiinteistössä on vaurio. Hyvällä ja selkeällä suunnitelmalla vältytään tarpeettomalta soveltamiselta työmaalla ja saadaan realistinen kustannusarvio korjaukselle.

Kosteusvaurion onnistunut korjaus edellyttää asiantuntevaa korjaussuunnittelua. Vaurioiden korjaamisen lisäksi laadukkailla korjaussuunnitelmilla ja rakennepiirustuksilla varmistetaan, etteivät ongelmat pääse uusiutumaan. Hyvällä suunnittelulla lisäksi vältytään tarpeettomalta soveltamiselta työmaalla ja kustannusten karkaamiselta.

Korjaussuunnittelupalveluihimme kuuluu mm. kantavien rakenteiden korjaukset, peruskorjaustoimenpiteiden suunnittelu ja purkusuunnittelu. Teemme myös rakennetarkastuksia, joilla pyritään arvioimaan ja ehkäisemään mahdollisia rakenteellisia vaurioita.

Tarjoamme suunnittelupalveluita myös uudishankkeisiin. Suunnittelemamme kohteet vaihtelevat pientaloista aina suurempiin rakennuksiin. Perinteisten rakennepiirustusten lisäksi toteutamme myös tietomallinnusta (BIM) vaativia hankkeita.

 

  • korjaussuunnittelu
  • purkusuunnittelu
  • rakennesuunnittelu

Soita 020 734 6222 Lähetä sähköpostia Ota yhteyttä

Kiinnostavia aiheita

Rakennuksen energiatodistus lyhyesti

Lue lisää...

Pientalon syyshuolto

Lue lisää...
puhtaudenhallinta

Kvartsipöly ja pölynhallinta työmaalla

Lue lisää...

Onko (betoni)julkisivu kunnossa?

Lue lisää...

Muista ryömintätilan tuuletus!

Lue lisää...

Mikä meidän sisäilmaa vaivaa?

Lue lisää...