Insinööritoimisto 2K

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu pitää sisällään kantavien ja ei-kantavien rakenteiden suunnittelun sekä muiden rakenne- ja liitosratkaisujen suunnittelun. Tähän kuuluu rakenneosien (betoni-, puu- ja teräsrakenteet) mitoittaminen ja esittäminen suunnitelmissa. Rakennuksen ja rakenneosien kantavuus ja riittävä jäykistys suunnitellaan kokonaisuudessaan.

Suunnittelu varmistaa, että rakenteet täyttävät niille asetetut vaatimukset ja ovat soveltuvia rakennuksen käyttötarkoitukseen nähden. Esimerkiksi lämmöneristyksen on oltava määräysten mukaan riittävä, ja mahdollisia kylmäsiltoja, jotka voivat haitata rakenteen lämmöneristävyyttä ja kosteusteknistä toimintaa, pyritään välttämään. Rakenteiden oikealla kosteusteknisellä toiminnalla voidaan ehkäistä kosteusvaurioiden syntyä. Rakennuksen onkin oltava rakennusfysikaalisesti toimiva kokonaisuus, joka kestää ja on turvallinen käyttäjille koko elinkaarensa ajan.

Hyvällä suunnittelulla tehdään myös merkittäviä kustannusteknisiä ratkaisuja ja säästetään rahaa rakennusvaiheessa. Selkeät suunnitelmat säästävät aikaa työmaalla. Rakennesuunnittelu kulkee käsi kädessä arkkitehtisuunnittelun ja taloteknisen suunnittelun kanssa ja kokonaisuuden hallinta on tiivistä yhteistyötä eri osaamisalojen suunnittelijoiden välillä.

Meiltä laadukkaat ja toteuttamiskelpoiset suunnitelmat rakentamista varten. Mikäli haluat tilata tarjouksen rakennesuunnitelmista tai kaipaat lisätietoa palveluistamme, ota yhteyttä asiantuntijoihimme!


Soita 020 734 6222 Lähetä sähköpostia Ota yhteyttä

Kiinnostavia aiheita

Rakennuksen energiatodistus lyhyesti

Lue lisää...

Pientalon syyshuolto

Lue lisää...
puhtaudenhallinta

Kvartsipöly ja pölynhallinta työmaalla

Lue lisää...

Onko (betoni)julkisivu kunnossa?

Lue lisää...

Muista ryömintätilan tuuletus!

Lue lisää...

Mikä meidän sisäilmaa vaivaa?

Lue lisää...